Vierailija

Sain kuulla tämän asian "pikkulinnuilta" kuinka kummipoikani äiti oli haukkunut minut kitupiikiksi. Olen käytännössä vaatettanut kummipoikani antamalla aina kaikki oman poikani vaatteet ja harrastevälineet ilmaiseksi (eivätkä ole olleet mitään krääsää ja kummilapsi on vaatteisiin aina puettu+suksiin+luistimiin+lasketteluvälineisiin...). Nyt oli kummilapsen syntymäpäivät ja ostin sukkia, suklaalevyn ja 20e rahaa. Eipä tunnu kivalta ei.

Kommentit (11)

että kummius on pelkkää kalliden tavaroiden ostamista, valitettavasti. Jätä antamatta kaikki välineet/vaatteet ja anna heidän tästälähtien ostaa romppeensa itse. Kysypä kummilapsesi äidiltä piruuttasi että kuinka kalliita lahjojen sitten täytyy olla et ne kelpais? Minkähän takia se akka sua haukkuu kitupiikiksi? Eihän ne lahjat sille akalle ole vaan lapselle.

ehkä tuossa tilanteessa lopettaisin niiden vaatteiden ja harrastusvälineiden lahjoittamisen. Jos kysyy, niin sanoisin että laitoin myyntiin. Kummeilta odotetaan nykyään oikeasti ihan ihme lahjoja, meidänkin yhden kummilapsen äiti laittoi viestin, että voisimme ostaa synttärilahjaksi lapselle uuden puhelimen, oikein merkin ja mallin oli viestiin laittanut. No ehkä ei osteta mitään kosketusnäyttöpuhelinta 9v kummilapselle, minusta 20-30e on ihan riittävä lahjan arvo. Tiedän jo etukäteen, että lapsen äiti on taas tosi pettynyt lapsensa lahjaan, on aina. Ihan sama vaikka synttärisankari itse olisi kuinka tyytyväinen lahjaansa. Itsellä samanikäinen lapsi, niin luulen osaavani jotakuinkin sopivaa ostaa.

Naisten Korkokengät Lightblue1cm kengät Huomautti Vedettävä Suljetun Amoonyfashion Pumppuja Toe Solid Päälle YdfRWq

Lainaus:

lahjoitatte serkkupojan käytettyjä kamppeita. Eihän se kivalta tunnu lapsesta!


ostakoot itse kaiken. Sitten menee tasan nallekarkit. Mulla on 4 muutakin kummilasta, jotka eivät tod. ole saaneet niin paljoa. Mutta enpä anna enää käytettyjä. Myyn ja jaan sitten rahat kummilasten nuppiluvun mukaan.ap

typerän vaimon vuoksi? Puhu veljesi kanssa ja kerro, että olet kuullut tällaisen jutun. Kerro, että on ikävää, kun tämän vaimosta levitellään tällaisia juttuja (siis kerrotaan hänen kertoneen tällaisia). Ehkä ottaa sitten puheeksi vaimonsa kanssa, mutta sinulle ei voi kukaan loukkaantua, kun haluat vain korjata "huhun", jota kerrotaan tästä kummilapsen äidistä.

Suljettu kengät Solid Kierroksella Korkokengät Valkoinen Vedä Naisten Weipoot Pumput Toe wXa1xfX7
Häät Ja Kengät Pumput Gatuxus Korkokenkiä Strappy Naisten Alustan Puolueen Hopea Morsiamen Sandaalit
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.